FÖLJ MIG

Boutique Marketing Agency

Happy Tammsvik

Happy Tammsvik är ett modernt möteshotell byggt på en klassisk herrgårds ägor. Med 121 hotellrum och nästintill oändliga antal aktiviteter är det en härlig plats för en långhelg att erbjuda gästerna.

Happy Tammsvik ligger vid Mälarens strand endast 40 minuter från Stockholm och Arlanda.

Villa Mälargården ligger 600 meter från Happy Tammsvik. Här finns yttligare 16 hotellrum, tempererad utomhuspool året om, gym, bastu, relax och ett stort öppet lantkök gör denna pärla till något alldeles extra.

https://www.happytammsvik.se/

Ekensdal

Tjärfabriken Ekensdal ligger längst ut på udden i Kungshamn.

På bottenvåningen hittar man nu ett stort och modernt kök av restaurangsklass. Finns även bar och lounge-del där man kan hänga både före och efter middagen. Sist men inte minst (eller jo, det är den ju faktiskt) så finns här den lilla matsalen med plats för drygt 30 sittande gäster och utsikt över Stockholms inlopp.

Övervåningen är uppdelad i den stora matsalen, med plats för 140 gäster – en stor och ljus lokal med fantastisk utsikt 

Kökschefen Mathias Herlev Hansson har lång erfarenhet av restaurangbranschen, han har bland annat jobbat hos Gordon Ramsey på L’Orangerie i London, på restaurang F12 i Stockholm och har tagit både VM- och OS-guld med Svenska Kocklandslaget.

https://www.ekensdal.se/

Vidbynäs Gård

30 min från Stockholm vid sjön Turingen, ligger vackra Vidbynäs gård.

En helt otroligt vacker herrgård med naturstigar, golfbana, kyrka, butiker och massa annat som finns samlat kring denna fina plats. Hotell med 80 mysiga rum, en relaxavdelning och ljus restaurang med magiskt ljusinsläpp och god mat. En liten oas strax söder om söder. Här hittar ni gott om platser att ta era porträtt bilder på.

https://vidbynasgard.se/

Bergendal

Bergendal är en mötesanläggning vid Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. En kombo av gammalt och nytt, 136 rum, flera matsalar, bar med terrass och vacker utsikt över edsviken. Vyerna på denna plats är något enastående och har bakgrunden för bilder i världsklass.

https://www.bergendal.se/hem

Hågelbyparken

Söder om Stockholm i Tumba hittar du vackra Hågelbyparken. En perfekt plats för er som vill ha allt på samma ställe. Förberedelser och middag i Hågelby Wärdshus och utomhusvigsel i parken. Det är en stor park med stora möjligheter för fina fotografier och ljusa lokaler. I denna bröllopslokal får det plats med 50-120 gäster. 

https://hagelby.se/brollop/

Konditorilyran

Även denna bröllopslokal ligger söder om Stockholm med utsikt över Mälaren och du kan strosa runt i en charmig trädgård. Det är en helt fantastiskt vacker lokal som är perfekt för lite mindre bröllop. Lyran har ett utsiktstorn med magiska vyer över Stockholm. En väldigt charmig lokal som ni och era gäster kommer trivas i.

https://konditorilyran.se/hyra-lyran/

Rosersbergs slott

35 minuter från centrala Stockholm ligger ett stort och ståtligt slott. Stora salar och rum från tiden 1795–1860. Rosersbergs slott är Sveriges enda kungliga slott där privatpersoner kan bo och konferera. En  praktfull slottsmiljö perfekt för ett stilfullt och charmigt bröllop, 10 minuter från Arlanda flygplats.

https://www.rosersbergsslott.se/

Körunda

30 min från stockholm ligger körunda ett modernt hotell med allt under ett tak och omgiven av natur med promenadstigar och mysig atmosfär med rymliga och mysiga rum.

Vigsel kan ske i kyrkan eller på deras härliga trädäck som ligger vackert beläget i ekdalen vid sjön Muskan. Bar och matsal för upp till 120 gäster. Åt alla väderhåll finns det möjlighet att bjuda på mat och dryck. Servera champagnen utomhus på altanen och vår härliga solsida. Där skiner kvällssolen ända fram till 22 under sommaren.

https://korunda.se/brollop-fest/

Gamla orangeriet, Bergianska trädgården

För det lite mindre bröllopet, ett stenkast från Stockholms innerstad. Här finns lokal med otroligt ljus, en magisk botanisk trädgård med härlig personal. Det erbjuds det mesta ni kan tänkas behöva på eran dag

https://gamlaorangeriet.se/

Lejondals slott

Lejondals slott är verkligen ett riktigt slott som byggdes 1892 och som ligger beläget nära vattnet och 45 km från stockholm och arlanda. Finns gott om fina parker och salonger för fina foton. Passar stora som små bröllop.

https://lejondalsslott.se/

Comments +

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RECENT POSTS

FÖR DEN BÄSTA DAGEN I ERA LIV FÖRTJÄNAR DET

Följ mig

Trevligt att träffas!

Hej, Jag heter Emelie. Jag hoppas att vi ska kunna jobba tillsammans och förverkliga och föreviga er dröm och vision för er bröllopsdag. Jag älskar att fota och filma bröllop och jag är här för er varje steg på vägen.