FÖLJ MIG

Boutique Marketing Agency

Ni gifter er förhoppningsvis bara en gång. Det är en stor dag, med mycket pengar, tid, svett och tårar som ni har lagt ner för att få den bästa tänkbara dagen. Då vill ni inte glömma dessa 10 viktiga saker på er bröllopsdag.

1. NI BESTÄMMER

Den här dagen är eran, med era visioner och drömmar, ni vet hur ni vill ha det och så ska det bli. Va inte rädda för att berätta för alla omkring er vad ni vill och inte vill, alla där vill att ni ska få det som ni vill och berättar ni inte kommer dom aldrig kunna veta. Ibland kan man behöva be om saker mer än en eller två gånger och det är inget konstigt med det. Så länge man gör det med ödmjukhet och glimten i ögat.

2. BE OM HJÄLP & LÅT FOLK HJÄLPA

Under bröllopsdagen finns det massvis med människor, vänner och familj, fotograf/videograf, hotellpersonal, servetriser, MUA´s och frisör mm, alla där för att ge er den bästa dagen någonsin. Jag LOVAR er att ALLA vill gladeligen hjälpa till. Bara låt dom….

3. STANNA UPP, ANDAS & SLAPPNA AV! MER ÄN EN GÅNG UNDER DAGEN

En bröllopsdag är hektisk, den håller 99,9% av gångerna inte tidsschemat, ni kommer vara ordentligt nervösa (första halvan av dagen iaf), massor av folk som springer runt, tankar som snurrar osv. Det är lätt att dagen bara rusar förbi och det känns som att man knappt va där. Påminn varandra, ställ en timer, be tärnan eller fotografen påminna dig om att stanna upp och slappna av. DET KOMMER ATT VARA VÄRT DET JAG LOVAR! Axlarna kommer sjunka, ni kommer se allt på ett annat vis och ni kommer njuta.

4. LE, SKRATTA, GRÅT… LÅT ALLA KÄNSLOR FÅ KOMMA

Det går inte komma undan med att det är mycket känslor under en bröllopsdag och det är ju det som gör dagen så speciell och magisk. Livet är en gåva och en gåva är våra känslor, känn dom med hela din kropp, sug åt dig allt. Det kommer leva med er resten av era liv.

5. SE ER OMKRING

VERKLIGEN se er omkring. Alla som har äran att få dela den här dagen med er kommer utstråla känslor dom också, missa inte det. Jag förstår att det kan vara svårt att hinna se allt (det är en av anledningarna till att jag, er fotograf, finns där för att fånga dessa ögonblick åt er) MEN inget slår att vara där i nuet.

6. TA TILLVARA PÅ TIDEN MER ER FOTOGRAF/VIDEOGRAF

Ni har anlitat er fotograf/videograf och betalat dom för att ger er minnen för livet, minnen som ni kan titta tillbaka på och minnas hur det kändes den dagen, hur det luktade, hur mycket kärlek som fanns där. Alla skratt och stunder av lycka. Ni ska inte bara se tillbaka genom dessa bilder genom att det va en fin bild, ni ska se tillbaka genom att tas tillbaka. Ge er fotograf tiden och möjligheten för detta, ta fotografens råd, lyssna, slappna av, våga, låt känslorna för varandra få vandra fritt. Va genuina, posera inte, va er själva och framförallt stressa inte. Ni kommer vara tacksamma över att ni gav det tid.

7. ANVÄND ER TÄRNA & MARSKALK

Dom finns där av en anledning. Dom är förmodligen vänner som står er väldigt nära, känner er som ingen annan och vill ert absolut bästa. Det är därför dom fått äran att just vara vid er brudtärna och marskalk och dom finns där för att hjälpa till, hjälpa er få det som ni vill ha det, vem passar bättre till det jobbet än den som känner er bäst! Låt dom be fotografen hämta ett glas vatten, be någon av dom andra tärnorna hämta skorna som glömdes i bilen eller fråga i receptionen vart lunchen är osv. Förbered dom även på detta genom att prata med dom dagarna innan bröllopsdagen, dom kommer vara glada över att kunna hjälpa till.

8. ALLT KOMMER INTE GÅ SOM NI TÄNKTE ER

Det bästa ni kan göra när ni slår upp ögonen på den stora dagen är att acceptera att allt kommer inte gå som ni tänkt er, tidsschemat kommer med största sannolikhet inte att hålla och det kommer kännas stressigt stundtals MEN det kommer bli helt fantastiskt i alla fall, JAG LOVAR!!! Släpp all oro och ångest, stress och panik över saker som kan dyka upp. Ta ett djupt andetag, andas, le och säg det kommer bli bra ändå, för det blir det alltid. Jag fotograferade ett par i Stockholm på Ekeby Loge och det hade regnat dagen innan, det va ännu blött i gräset och lerigt på sina ställen. Klänningen blev mer och mer lerig och efter att bruden i ett par timmar kämpat emot det oundvikliga så gav hon tillslut upp och man kunde se i hela hennes kroppsspråk och ansikte en helt annan tjej, det strålade om henne och bilderna blev helt fantastiska trots lite lera, det gjorde dom än mer unika. OCH prästen kan inte börja utan er så dom väntar tills ni kommer.

9. HA KUL!!!!

Släpp loss och ha kul, tillsammans och med era gäster. Va fåniga, dansa, lek, skoja, skratta, hoppa av glädje och bara njut. Vi lever bara en gång och den gången är nu woah woah woah finns bara en som vet hur du ska leva och det är du

10. LÖFTEN/ETT BREV TILL VARANDRA

Den sista saken saken är kanske mer ett tips, men tycker det är värt att nämnas här. Då det är så fint, ger så mycket och förgyller dagen för varandra på ett sätt som man inte vill missa. Skriv ett brev till varandra med era egna tankar och känslor inför dagen, sina känslor för sin blivande man/fru, berätta om hur ni träffades, berätta vad ni ser fram emot osv. Det kommer bli ett otroligt fint ögonblick att få en stund innan first look eller innan vigseln att i lugn och ro läsa brevet och ett fint minne att rama in eller sätta in i bröllopsalbumet.

Comments +

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RECENT POSTS

FÖR DEN BÄSTA DAGEN I ERA LIV FÖRTJÄNAR DET

Följ mig

Trevligt att träffas!

Hej, Jag heter Emelie. Jag hoppas att vi ska kunna jobba tillsammans och förverkliga och föreviga er dröm och vision för er bröllopsdag. Jag älskar att fota och filma bröllop och jag är här för er varje steg på vägen.