FÖLJ MIG

Boutique Marketing Agency

Jakob och Kristina´s Prov Fotografering

I mitt största paket ingår en provfotografering för att känna sig mer bekväm framför kameran, med mig (jag ska ju trots allt följa er hela eran bröllopsdag) och få ett par fina bilder. Jakob och Kristina valde att göra den till en familjefotografering vilken är en himla fin idé. Den är ju till för er och ska reflektera ER – så den kan vara precis det ni vill att den ska vara.

Och vilka härliga bilder det blev ???? Lilla Milton älskade kameran och kameran älskade han

Ute vid Lummelundagrottan på Gotland i Lummelunda brukspark ligger mitt lilla gömställe där man oftast är helt ensam och i en miljö som passar perfekt för dessa typer av fotograferingar

Minnen för livet, ögonblick som inte kommer åter, förvaras i en bild.

TACK FAMILJEN MIGER/MAGNUSSON! ❤️

Comments +

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RECENT POSTS

FÖR DEN BÄSTA DAGEN I ERA LIV FÖRTJÄNAR DET

Följ mig

Trevligt att träffas!

Hej, Jag heter Emelie. Jag hoppas att vi ska kunna jobba tillsammans och förverkliga och föreviga er dröm och vision för er bröllopsdag. Jag älskar att fota och filma bröllop och jag är här för er varje steg på vägen.