FÖLJ MIG

Boutique Marketing Agency

OFÖRGLÖMLIGA

förtjänar att bli

Stunder

Förevigade

Det riktigt magiska med bilder är att oavsett hur galet livet kan bli, för en sekund, när jag trycker på den där knappen, stannar tiden, allting fryser, och i det ögonblicket för en bråkdels sekund är allt vackert och livet är perfekt.

När vi blir gamla, påminner bilderna oss om hur vi såg ut. När tider är tuffa, återlivar bilderna dom tider då livet va lättare och fullt av hopp och drömmar. När vi mister någon som står oss nära är bilderna det enda som lever vidare och låter oss omfamnas av nostalgi och minnen.Jag antar att det är just detta som gör att jag ger mitt allt till 100% varje gång och ger varje fotografering den omsorg den behöver tills den är fullfjädrad. För att mitt jobb som fotograf betyder mer för mig än att endast skapa vackra bilder utan också att fånga det där genuina som gör att jag lägger hela mitt hjärta i mitt jobb och till mina par och jag hoppas att ni gör samma sak i erat val av fotograf som pratar samma språk som era hjärtan gör.

 En sak som jag ber om av er: Ge mig erat 100% genuina jag, va er själva fullt ut. Klä er som ni klär er, va så som bara ni är. Har ni vilda barn, ta med dom, husdjur, ta med dom, tycker ni om att fiska? Eller åka skidor? Eller kanske bara att sitta vid eran favorit strand och titta på solnedgången? Berätta allt detta för mig. Kom som ni är för NI ÄR VACKRAST NÄR NI ÄR ERA SANNA JAG. Jag får inspiration av mina par och älskar att fånga det ÄKTA MED ER. Jag bryr mig inte om vad sociala mediers vridna bild av vad “VACKERT” är. Jag bryr mig om det “VACKRA” som du är och som du ger till världen och till mig. 

För saken är den, det här är eran dag som vi ska fira med er kärlek, era nära och kära samt eran relation. Jag hoppas att från och med nu, när ni tittar tillbaka på alla bilder som vi har skapat tillsammans, att det kommer skapa ett leende på era läppar och att erat hjärta fylls med värme och kärlek. Så låt oss vara galna tillsammans och lära känna varandra 🙂

BRÖLLOPSPAKET

"Bilder är tidlösa

Bilder är heliga"

-Emelie Bergström

BOKA NU

BOKA NU

BOKA NU

BOKA NU

BOKA NU

BOKA NU

BOKA NU

BOKA NU

Allt börjar med ett samtal

Vi pratar om er och er bröllopsdag. Jag vill veta ALLT och lära känna er på djupet. Jag är med er hela vägen från planering till slutmål och kommer göra allt för att ni ska få det ni önskar och drömmer om

Beroende på vilket paket ni väljer, kan processen se annorlunda ut.

Processen 

01

Moodboard & strategisk plan

Jag sammanställer all er information i en Pinterest board och bjuder in er i den så att ni kan komma med egna tankar. Jag kommer även skapa ett dokument med all er info och en plan för dagen. 

02

Den stora dagen är äntligen här

Dagen är här och ni ska bara luta er tillbaka, slappna av och vara här och nu. Den här dagen handlar enbart om er och ni ska bara njuta. Ju mer ni slappnar av och njuter ju bättre kommer bilderna bli.

03

Leveransen

Dagen är över men minnena finns kvar och jag längtar lika mycket som ni att få leverera bilderna och filmen från dagen. Det är en underbar känsla att få återuppleva dagen om och om igen.

04

HELDAGSPAKET

Paketet som ger er allt ni kan önska och lite mer. Med detta bevarar ni eran dag på bästa möjliga sätt. Det är en investering som blir mer värdefull ju längre tiden går. För er som vill dokumentera hela er bröllopsdag, från pirret under förberedelserna till era moves på dansgolvet sent på kvällen! Jag fotar och filmar under 13 sammanhängande timmar. Resa och boende inom hela Sverige ingår. Resa Ingår.

Inkluderar följande

28 000 kr

KONSULTATION + PLANERING + bröllopsguide

13 TIMMARS FOTOGRAFERING & Filmning

1 timme förlovnings fotografering & Filmning

upp till 5 bilder i större format redo att förstoras upp

500+ redigerade bilder i ett onlinegalleri

hybrid

POPULÄRST

5-10 min highlightfilm av dagen

BOKA NU

Alla tal inspelade

HELDAGSPAKET

För er som vill dokumentera hela er bröllopsdag i foto, från pirret under förberedelserna till era moves på dansgolvet sent på kvällen! Jag fotar under 13 sammanhängande timmar. 
Jag är där för er hela vägen från första möte till leverans av bilder. Resa och boende inom hela Sverige ingår.

Inkluderar följande

25 000 kr

Konsultation & planering

1 timme förlovnings fotografering

13 timmars fotografering 

500+ redigerade bilder som levereras i ett onlinegalleri

5 bilder i större format som ni kan förstora upp

enkel

bröllopsguide

BOKA NU

HELDAGSPAKET

Perfekt för er som vill dokumentera hela er bröllopsdag i film, från pirret under förberedelserna till era moves på dansgolvet sent på kvällen! - det finns inga regler eller förväntnngar - Jag filmar under 13 sammanhängande timmar. Resa och boende inom hela Sverige ingår.

Inkluderar följande

25 000 kr

bröllopsguide

1 TIMMe FÖRLOVNINGS filmning

13 TIMMARS Filmning

10-15 min highlight film av dagen

Personlig redigering

film

Alla tal inspelade

KONSULTATION + PLANERING 

BOKA NU

HALVDAGSPAKET

För er som vill dokumentera en stor del av er bröllopsdag i både foto & film, från pirret under förberedelserna till en stund in på middagen! Eller från vigseln och en stund in när alla släpper loss på dansgolvet. Jag fotar och filmar under 8 sammanhängande timmar.


Inkluderar följande

23 000 kr

bröllopsguide

1 timme förlovningsfotografering & filmning

6 timmars fotografering & filmning

250+ redigerade bilder som levereras i ett onlinegalleri

2 bilder i större format som ni kan förstora upp

hybrid

5-10 MIN HIGHLIGHT FILM AV DAGEN

Konsultation + planering bröllopsguide

BOKA NU

HALVDAGSPAKET

För er som vill dokumentera en stor del av er bröllopsdag i foto, från pirret under förberedelserna till en stund in på middagen! Eller från vigseln och en stund in när alla släpper loss på dansgolvet. Jag fotar under 6 sammanhängande timmar.

Inkluderar följande

20 000 kr

bröllopsguide

6 TIMMARS FOTOGRAFERING

250+ REDIGERADE BILDER I ETT ONLINEGALLERI

2 BILDER I STÖRRE FORMAT SOM NI KAN FÖRSTORA UPP

enkel

KONSULTATION & PLANERING

BOKA NU

HALVDAGSPAKET

För er som vill dokumentera en stor del av er bröllopsdag i film, från pirret under förberedelserna till en stund in på middagen! Eller från vigseln och en stund in när alla släpper loss på dansgolvet. Jag filmar under 8 sammanhängande timmar. 

Inkluderar följande

20 000 kr

bröllopsguide

film

1/2 TIMMe FÖRLOVNINGS filmning

6 TIMMARS Filmning

5-8 min highlight film av dagen

Personlig redigering 

Alla tal inspelade

Konsultation & planering

BOKA NU

PORTRÄTT

Denna porträttfotografering ger er möjligheten till en intim stund på vackra platser, bara ni två eller ni två tillsammans med barn, vänner eller släkt. Ni bestämmer.


Inkluderar följande

12 000 kr

KONSULTATION & PLANERING

3 TIMMARS FOTOGRAFERING 

150+ REDIGERADE BILDER I ETT ONLINEGALLERI

5 bilder i större format redo att förstoras upp

Personlig fotobox i trä

BOKA NU

BRÖLLOPS
GUIDE

Lär er hur jag jobbar med er och tips för en stress fri och rolig dag

JA! I DET HÄR VILL JAG HA

FÖR DEN BÄSTA DAGEN I ERA LIV FÖRTJÄNAR DET

Följ mig

Trevligt att träffas!

Hej, Jag heter Emelie. Jag hoppas att vi ska kunna jobba tillsammans och förverkliga och föreviga er dröm och vision för er bröllopsdag. Jag älskar att fota och filma bröllop och jag är här för er varje steg på vägen.